Wat doen we

Bij Scooty vind je mensen die een passie hebben voor scooters en brommers. Die altijd gesleuteld hebben en de gekste details van de meest obscure modellen kennen. De service van Scooty gaat dan ook een stuk verder dan het leveren van nieuwe en gebruikte scooters en brommers. 

Verkoop

Scooty heeft altijd een prachtcollectie in huis, nieuw en gebruikt. Onze occasions zijn in topconditie, daar zorgen we voor. En we hebben altijd de nieuwste modellen voor je klaarstaan, van basic tot superdeluxe. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor sloten, helmen, accessoires en verzekeringen.

Onderhoud en reparatie

Klein mankement, zoals een lekke band, losse uitlaat of versleten remblokken? Daar hoef je geen afspraak voor te maken. Dat regelen we meteen, terwijl je wacht. Grotere reparaties en onderhoudsbeurten plannen we in.

Taxatie en keuringsklaar maken

Heb je een taxatie nodig, voor de verzekering of voor de verkoop? Scooty geeft je een gefundeerde schatting en, als je wilt, een officieel taxatierapport. Ook kunnen we je scooter of brommer tiptop in orde brengen voor de keuring.

TV-werk

Jazeker, wij hebben celebrities in huis. Celebs op wielen, dat wel. Je komt ze tegen in verschillende TV-commercials en films. Voor de opnames leveren we regelmatig speciale exemplaren, zoals pizzabrommers, oldtimers en compleet gecustomizede scooters.

Scooterparkbeheer

Voor verschillende bedrijven voeren wij het complete scooter- of brommerparkbeheer. We zorgen voor inkoop, verzekering, customizing, onderhoud en reparatie, inclusief kilometerregistratie en haal- en brengservice. Ook financieel blijft het overzichtelijk: elke maand een heldere nota.